Tuesday, March 15, 2011

Mama Ibu......Engkaulah ratu hatiku

This whole week, Qisya kadang-kadang panggil mama "IBU".... kadang, "MAMA IBU"..

heheehe... mesti dengar orang panggil "IBU" dia pun sibuk nak panggil mama "IBU" .... huhu.. Atau mesti sebab suka sangat iklan susu "Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku... Bila, ku berduka, engkau hiburkan selalu.... Ibu, Ibu... Engkaulah ratu hatiku". kalau nampak je iklan ni, mesti Qisya nyanyi n hug Mama... Sayang Mama...

Tak kisah la sayang..... asalkan jangan "ABU" sudah....

4 comments:

  1. Aslmkum, geram la dah pandai panggil2 kan.

    ReplyDelete
  2. huhu... apa2 jgn ABU erk..

    jom vote malikha http://mynameisztee.blogspot.com/2011/04/contest-baby-comel-by-kak-sheila.html

    tq muahhhh from malikha :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete